friends for life kurser

FRIENDS for Life henvender sig til dig, der arbejder med børn i alderen fra 8 – 11 år og som gerne vil bruge FRIENDS for Life programmet i din undervisning eller i din pædagogiske hverdag med børnene. For at deltage på et FRIENDS for Life kursus skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med aldersgruppen. 

FRIENDS for Life kurset løber over 4 dage. En Facilitator Håndbog og et eksemplar af FRIENDS for Life Aktivitetsbogen er medregnet i kursusprisen.

Kursuskalender 2022/23

Vi kører fortsat med rullende oprettelse af kurser ovenpå de seneste års nedlukninger og lokal opblussen af Coronavirus.

Nye hold

Du har fortsat mulighed for at tilmelde dig et certificeringskursus i FRIENDS For Life.

Vi har afsat torsdage og fredage i efteråret 2022, vinteren 2022/23 og foråret 2023 til afholdelse af FRIENDS Resilience® kurser. Hold oprettes ved nok tilmeldinger og endelige datoer meldes ud i god tid inden holdstart.

Kurser afholdes i henhold til myndighedernes Covid-19 retningslinjer – enten online eller ved fremmøde.

se her

På kurset kommer vi omkring dette indhold:

  • Gennemgang af the online foundation course (introduktionskompendiet)
  • Præsentation af teori og evidens bag FRIENDS Resilience programmet
  • Præsentation af FRIENDS Hub’en og de ressourcer, der ligger tilgængeligt her, såsom ekstra aktiviteter og apps
  • STRONG not Tough – Adult resilience forløb. Det er vigtigt, at kursisterne oplever på egen krop, hvordan man opbygger resiliens og hvad det vil sige, at være resilient
  • Gennemgang af aktivitetsbogens lektioner, aktiviteter og opmærksomhedspunkter i forhold til danske forhold
  • Gennemgang af boosterlektioner, forældrelektionerne og debat om, hvordan man kan skabe opmærksomhed og engagement omkring programmet

Kursusprogram fremsendes inden kursusstart

Kurserne afholdes på Sjælland, i lokaler tæt på offentlig transport. Den endelige lokation oplyses i god tid inden kursusstart.

Pris: 10.000,- kr. ekskl. moms

Share This