strong not tough kurser

STRONG not Tough – Adult Resilience henvender sig til dig, der arbejder med unge og voksne i alderen fra 16+ år og som gerne vil bruge STRONG not Tough programmet i din undevisning eller i din pædagogiske hverdag. For at deltage på et STRONG not Tough kursus skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med aldersgruppen.

STRONG not Tough kurset løber over 3 dage. En Facilitator Håndbog og et eksemplar af STRONG not Tough Aktivitetsbogen er medregnet i kursusprisen.

Kursuskalender 2022/23

Vi kører fortsat med rullende oprettelse af kurser ovenpå de seneste års nedlukninger og lokal opblussen af Coronavirus.

Nye hold

Du har fortsat mulighed for at tilmelde dig et certificeringskursus i STRONG Not Tough – Adult Resilience.

Vi har afsat torsdage og fredage i efteråret 2022, vinteren 2022/23 og foråret 2023 til afholdelse af FRIENDS Resilience® kurser. Hold oprettes ved nok tilmeldinger og endelige datoer meldes ud i god tid inden holdstart.

Kurser afholdes i henhold til myndighedernes Covid-19 retningslinjer – enten online eller ved fremmøde.

se her

På kurset kommer vi omkring dette indhold:

  • Gennemgang af the online foundation course (introduktionskompendiet)
  • Præsentation af teori og evidens bag FRIENDS Resilience programmet
  • Præsentation af FRIENDS Hub’en og de ressourcer, der ligger tilgængeligt her, såsom ekstra aktiviteter og apps
  • STRONG not Tough – Adult resilience forløb. Det er vigtigt, at kursisterne oplever på egen krop, hvordan man opbygger resiliens og hvad det vil sige, at være resilient
  • Herefter en gennemgang af aktivitetsbogens lektioner og de tilhørende aktiviteter, med fokus på formidling og facilitering, samt opmærksomhedspunkter i forhold til dansk kontekst
  • Gennemgang af boosterlektioner og en debat om, hvordan man kan skabe opmærksomhed og engagement omkring programmet

Kursusprogram fremsendes inden kursusstart

Kurserne afholdes på Sjælland, i lokaler tæt på offentlig transport. Den endelige lokation oplyses i god tid inden kursusstart.

Pris: 8.000,- kr. ekskl. moms

Share This