my friends youth kurser

My FRIENDS Youth henvender sig til dig, der arbejder med børn og unge i alderen fra 12 – 15 år og som gerne vil bruge My FRIENDS Youth programmet i din undevisning eller i din pædagogiske hverdag. For at deltage på et My FRIENDS Youth kursus skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med aldersgruppen. 

My FRIENDS Youth kurset løber over 4 dage. En Facilitator Håndbog og et eksemplar af My FRIENDS Youth Aktivitetsbogen er medregnet i kursusprisen.

Kursuskalender 2022/23

Vi kører fortsat med rullende oprettelse af kurser ovenpå de seneste års nedlukninger og lokal opblussen af Coronavirus.

Nye hold

Du har fortsat mulighed for at tilmelde dig et certificeringskursus i My FRIENDS Youth.

Vi har afsat torsdage og fredage i efteråret 2022, vinteren 2022/23 og foråret 2023 til afholdelse af FRIENDS Resilience® kurser. Hold oprettes ved nok tilmeldinger og endelige datoer meldes ud i god tid inden holdstart.

Kurser afholdes i henhold til myndighedernes Covid-19 retningslinjer – enten online eller ved fremmøde.

se her

På kurset kommer vi omkring dette indhold:

  • Gennemgang af the online foundation course (introduktionskompendiet)
  • Præsentation af teori og evidens bag FRIENDS Resilience programmet
  • Præsentation af FRIENDS Hub’en og de ressourcer, der ligger tilgængeligt her, såsom ekstra aktiviteter og apps
  • STRONG not Tough – Adult resilience forløb. Det er vigtigt, at kursisterne oplever på egen krop, hvordan man opbygger resiliens og hvad det vil sige, at være resilient
  • Gennemgang af aktivitetsbogens lektioner, aktiviteter og opmærksomhedspunkter i forhold til danske forhold
  • Gennemgang af boosterlektioner, forældrelektionerne og debat om, hvordan man kan skabe opmærksomhed og engagement omkring programmet

Kursusprogram fremsendes inden kursusstart

Kurserne afholdes på Sjælland, i lokaler tæt på offentlig transport. Den endelige lokation oplyses i god tid inden kursusstart.

Pris: 10.000,- kr. ekskl. moms

Share This